Олександр Шевченко на Тернопільщині: «Якщо не підемо на вибори, загальмуємо розвиток нашої економіки та держави» (фото)

Опубліковано в Політика Автор  soroka biloboka 22.02.2019
Кандидат у Президенти України від «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» Олександр Шевченко 20 лютого відвідав Тернопільщину.
 
У рамках передвиборчого візиту укропівець завітав до тернопільського заводу «Інтеграл», районної лікарні міста Копичинці, чортківської перкарні. Окрім цього, Олександр Шевченко разом із тернопільськими укропівцями помолився та поклав квіти до меморіалу Небесні Сотні, що на площі Героїв Євромайдану у Тернополі.
 
Так, під час візиту до пекарні міста Чорткова, у якій понад сотня людей щодня випікає 3-4 тони хліба, кандидат на пост Президента України Олександр Шевченко підкреслив, що розвиток малого та середнього бізнесу є дуже важливим для успішності країни.
 
«Розвиток малого і середнього бізнесу – це основа успішної країни. Якщо люди навкруги будуть заможні, вони зможуть більше купувати якісної продукції, як цей хліб. Відповідно тоді зростатиме і зарплата. На жаль, сьогодні, через тотальне зубожіння, багато людей відмовляють собі у якісних продуктах. Так не повинно бути»,– зазначив Олександр Шевченко.
 
Поспілкувався Олександр Шевченко і з колективом тернопільського заводу «Інтеграл», який  спеціалізується на розробках, конструюванні та виготовленні пристроїв електроживлення.Така продукція необхідна для роботи будь-якої станції мобільного чи стаціонарного зв’язку, цифрового телебачення, встановлення пожежної сигналізації тощо.
 
Укропівець наголосив на тому, що держава має не добивати, а підтримувати вітчизняного виробника. Адже саме він дає робочі місця українцям.
 
«На жаль, українські кваліфіковані кадри у пошуках гідного життя мільйонами втікають за кордон. І за працездатність наших людей цінують у всьому світі. Я би хотів, щоб ви працювали у своїй країні, мали високі зарплати. Я вас прошу не зневірюватись. Бо саме від кожного з вас залежить, чи матиме ця країна майбутнє. Тому йдіть на вибори і обирайте тих, хто дійсно достойний»,– додав Олександр Шевченко.
 
Під час зустрічі із працівниками районної лікарні м. Копичинці кандидат у президенти від УКРОПу зауважив, що, якщо українці не прийдуть на вибори та не оберуть до влади нових політиків, відбудеться гальмування розвитку України та її економіки.
 
«Якщо хтось думає, що нові політики не зможуть перемогти, що треба й далі голосувати за тих самих, тоді в України немає шансу. Якщо не підемо на вибори, загальмуємо розвиток нашої економіки та держави»,– наголосив укропівець.
 
За словами очільника Тернопільського обласного осередку «Українського об’єднання патріотів – УКРОП», голови фракції в облраді Андрія Цибульського, зустріч Олександра Шевченка із жителями Тернопільщини була дуже позитивною та цікавою.
 
«Олександра Шевченка люди завжди зустрічають добре, з цікавістю, посмішкою й великою кількістю запитань, адже він – успішний політик, бізнесмен, комунікабельна та компанійська людина. Зустрічі з жителями Тернопільщини відбувалась у хорошій, позитивній атмосфері. Люди поспілкувались із Олександром Леонідовичем у формі «запитання-відповідь», це був не просто нудний монолог кандидата у президенти. Ми спеціально обрали для візиту не лише обласний центр, а й локальні підприємства невеликих містечок, аби почути про проблеми громадян на місцях. Ми не хотіли збирати величезні актові зали, а приділили по годині часу конкретним групам населення, аби поговорити. Таким чином, вдалось  охопити різні галузі економіки та життя. Окрім цього, 20 лютого вся країна вшановувала подвиг учасників Революції Гідності, тому ввечері Олександр Шевченко та тернопільські укропівці також помолились й поклали квіти до підніжжя меморіалу Героям Небесної Сотні, що на площі Героїв Євромайдану у Тернополі. Важливо вшановувати пам’ять наших хлопців, адже вони – справжні герої. Я також був учасником Майдану, бачив все на власні очі та пережив ту трагічну ніч розстрілів, але мені пощастило залишитись живим»,– поділився Андрій Цибульський.
 
Довідка УКРОПу: «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» представило Олександра Шевченка як переможця президентських праймеріз політсили під час XVI з’їзду партії, що відбувся в Києві 5 грудня 2018 року. Олександр Шевченко – народний депутат Верховної Ради України VII та VIIІ скликань. Член президії партії УКРОП. Вніс на розгляд 83 законопроекти. Зокрема, є автором законопроекту про заборону пропаганди ідеї «руского міра», про скасування грабіжницького акцизу на автомобілі й кузови іноземного виробництва, про збільшення частки української мови у друкованих ЗМІ тощо. Автор ідеї та засновник гірськолижного комплексу «Буковель».

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.