Володимир Кравець: «Життя мешканців Вишнівецької громади намагаємося зробити комфортнішим»

Опубліковано в Політика Автор  soroka biloboka 13.01.2019
2018 рік був непростим для Вишнівецької об’єднаної територіальної громади. Які проекти вдалося втілити в життя, що їх найбільше відчули жителі громади в році, що минув, розповів її голова Володимир Кравець.

Найперше керівництво Вишнівецької громади намагалося зробити комфортнішим життя її мешканців.

– Зрозуміло, що за два роки, відколи створена наша громада, не так багато зроблено, але й немало. Працювали над ремонтом доріг не лише у Вишнівці. У цьому напрямку роботи є чимало, адже лише в центрі громади близько 70 відсотків доріг не мали твердого покриття. Також вдалося відновити освітлення вулиць, облаштувати тротуари. Люди, які бачать, як проводиться  благоустрій у тих чи інших місцях, запитують: «А коли таке робитимуть у нас?» Пояснюємо, що намагаємось працювати за принципом: якщо десь зробили освітлення, то в іншому місці – дорогу, а десь поклали тротуар або ж більше уваги приділили школі чи садочку, – розповів Володимир Кравець.

Голова громади переконаний: хто відвідує Вишнівець, особливо його центральну частину, той, однозначно, помітить позитивні зміни, особливо оновлений сквер із фонтаном і тротуари.

– А ще дуже багато зроблено ремонтів у школах. Так у Вишнівецькій школі за останніх 30 років практично ніхто не ремонтував класів та коридорів. У 2018 році нам вдалося повністю відновити другий поверх. Відвідувачі навчального закладу говорять, що ця частина зроблена за європейським зразком. Керівництво громади, відвідуючи школи Польщі та Естонії, може ствердно сказати, що це справді так. Працюємо одразу в двох напрямках, окрім ремонту, намагаємось наповнити класи також сучасним обладнанням. Зрозуміло, є ще перший поверх, який плануємо завершити в 2019 році. В освітянській сфері відкрив двері перед малюками дитсадок у селі Бодаки, якого там не було, а також відкрито додаткову групу в садку Вишнівця. Це дуже зручно для батьків, які не мали з ким залишити своїх дітей. Сподіваюся, у такому ж напрямку керівництво громади буде працювати і в 2019 році, щоби зробити ще більш комфортнішим життя мешканців нашої громади, підсумував Володимир Кравець.

img1429 5b08119278a85

Наступна публікація: Порох починає підмокати?

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.