Порох починає підмокати?

Опубліковано в Політика Автор  sorokabiloboka 11.01.2019
Днями в багатьох регіонах країни з’явилися білборди народного депутата Олександра Шевченка, що став переможцем президентських праймеріз УКРОПу.

Їхній слоган «Прибрати порох з нашої оселі» наробив чималого переполоху в колах місцевих чиновників, депутатів від БПП й навіть адміністрації чинного гаранта. Одне з двох – або згадані чиновники надто глибоко вчиталися в текст і побачили в ньому якісь приховані смисли, або ж вловили певні алюзії на прізвисько, яким самі повсякчас називають діючого президента. Певно, сум’яття зросло ще й через слабке володіння українською мовою. Бо ж, якщо зазирнути до тлумачного словника, стане зрозуміло, що «порох» – це пил або курява.  

Внаслідок власники рекламних площ почали отримувати погрози від місцевих можновладців і представників СБУ з вимогою припинити розміщення вищезазначеного піар-матеріалу.

З огляду на це, УКРОП звертається до Петра Порошенка з наполегливим проханням не повторювати помилок свого попередника, який безліч разів наступав на горло українській демократії. Подібні кроки опускають і так невисоку репутацію українського інституту президентства до нульового рівня. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.