Тарас Батенко: Порошенко бере з бюджету мільярд на власний піар

Опубліковано в Політика Автор  soroka biloboka 22.11.2018
Виборча кампанія президента Порошенка відтепер фінансуватиметься коштом державного бюджету України, тобто за гроші самих виборців.

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook написав голова УКРОПу, народний депутат Тарас Батенко.

За його словами, у проекті державного кошторису на наступний рік на фінансування Фонду президента закладено мільярд гривень. «За ці кошти сільським школам купуватимуться автобуси й проводитиметься Інтернет, будуватимуться спортивні об’єкти, фінансуватиметься наука, надаватимуться податкові пільги населенню, яке не справляється з непомірними комунальними тарифами», – підкреслив нардеп.

Голова «Українського об’єднання патріотів» зазначив, що українська влада ніколи не гребувала використовувати бюджет для власного передвиборчого піару. Але цього разу вона перевершила саму себе.

«Ми знали, що влада скупа й жадібна. Але після того як, збагатившись за час війни в десятки разів, наважилась на фактичне фінансування своєї передвиборчої кампанії з державного бюджету, – за це і мертві, і живі, і ненароджені диктатори світу мали б аплодувати стоячи!» – зауважив Тарас Батенко.

Водночас він підкреслив, що нікому непідконтрольний, окрім найближчого оточення Порошенка, фонд працюватиме виключно на піар чинного гаранта та виведення його у другий тур майбутніх президентських виборів.

«Це плювок не тільки в українську демократію, це плювок у перспективу України!» – резюмував голова УКРОПу.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.