Михайло Головко: «Підняття ціни газу на 23% - черговий тарифний геноцид для українців»

Опубліковано в Політика Автор  soroka biloboka 21.10.2018
Уряд Гройсмана сьогодні, 19 жовтня провів таємне закрите засідання і підвищив ціну на газ для населення до 8500 грн. за 1 тис. куб, що ніяк неприпустимо для України, переконаний народний депутат від ВО «Свобода» Михайло Головко.

 Якщо раніше прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявляв, що уряд не допустить різкого підвищення ціни на газ, проте на таємному засіданні високопосадовці прийняли рішення підняти тариф на 23%.

Таке несправедливе рішення уряду викликало обурення у нардепа Михайла Головка, яке він висловив на своїй сторінці у Facebook.

— Як щурі, зібралися у п'ятницю в післяробочий час, коли всі народні депутати завершили роботу в парламенті. Зібралися, щоб за закритими дверима здати інтереси українців на догоду закордонних "партнерів" і своїх олігархів. Підняття ціни газу на 23% - черговий тарифний геноцид для українців, — наголосив нардеп. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.