Як оформити офіс представництва компанії

Опубліковано в Соціум 17.05.2023

Бізнес стабільно розвивається та все частіше з'являються думки про відкриття представництва?

Звичайно, додаткова філія має масу переваг – скорочує витрати, збільшує клієнтську базу, спрощує комунікацію, працює на престиж компанії. На жаль, багато хто відтягує цю подію до останнього побоюючись виснаження ресурсів, зайвих фінансових витрат, а даремно. Часом для оформлення нової точки досить знайти невелике приміщення, докупити столи і крісла для роботи в офісі. Розглянемо важливі моменти, з якими досить легко буде впоратися.

Планування

Розпишіть по пунктах, що потрібно для нового місця – приміщення, меблі, обладнання, техніку, комунікації та виходячи з цього розплануйте бюджет.

Офіс

Оренда – зазвичай головний пункт усіх планів, але не варто про неї особливо турбуватися. Найчастіше філія виконує обмежений набір функцій, таких як продажі, обслуговування клієнтів та відділення компанії в регіоні. Тому у великій площі, складах, виробничій базі немає потреби. Це означає, що значних грошових витрат можна уникнути.

Меблювання

У виборі меблів фахівці Новий Стиль рекомендують дотримуватися основного правила – виходити з цілеспрямованості застосування і сфери діяльності. Найчастіше для облаштування представництва використовують офісні столи, крісла, стільці для відвідувачів, стійку ресепшн чи для видачі товару (якщо плануєте організувати пункт самовивозу).

Необхідно створити комфортну атмосферу для співробітників й клієнтів, а тому наявність диванів, пуфів і м'яких крісел буде не зайвою.

Не варто забувати про шафи, тумби, полиці для зберігання речей і документів, у деяких випадках знадобиться вітрина для презентації товару або послуги.

Дизайн

Що стосується дизайну робочого простору – тут все досить просто, не потрібно заново викликати дизайнера та придумувати концепцію. За основу використовуйте оформлення головної компанії. Тому оздоблення, декор можуть повторювати або продовжувати вже впізнавані клієнтами фірмові мотиви. Теж саме стосується столів і крісел для роботи в офісі – їхня конструкція і колір оббивки може бути однаковою, згідно з брендингом компанії, створеною корпоративною культурою.

Додайте рослини, картинки та інші декоративні елементи, які допоможуть зробити робоче місце більш затишним та приємним.

Про що ще не забути?

Обдумуючи загальне, не варто забувати про доповнення, які неабияк можуть виснажити бюджет, а саме:

  • пандус для інвалідів;
  • встановлення інтернету та телефонного зв'язку;
  • охоронна та протипожежна системи;
  • додаткове обладнання, техніка, аксесуари;
  • облаштування зони відпочинку, харчування, паркування;
  • освітлення та кондиціонування.

Розвиток бізнесу, відкриття представництв – завжди пов'язане з ризиком, проте з грамотним обдуманим підходом негативних наслідків можна уникнути. Достатньо лише заздалегідь все розпланувати в деталях, знайти відповідне місце, забезпечити співробітників із клієнтами необхідними меблями та обладнанням і можна насолоджуватися успіхами компанії.

 

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.