Українці здатні ефективно використовувати сучасну західну зброю - час дати нам літаки F-16, - Палатний

Опубліковано в Соціум 16.05.2023

Українці ефективно використовують сучасну західну військової техніки - про це каже збиття запущених росіянами 6 гіперзвукових аеробалістичних ракет “Кинжал” та 3 балістичних ракет.

Прийшов час зняти будь-які обмеження в постачанні зброї та дати Україні сучасні літаки F-16, шоб нівелювати перевагу РФ в повітрі. Про це написав керівник волонтерського штабу «Українська команда» Артур Палатний на своїй сторінці у Facebook.  

“Сьогодні вночі українські воїни повітряної оборони збили 6 гіперзвукових аеробалістичних ракет “Кинжал” та 3 балістичні ракети, які росіяни випустили по нашій країні. Все, що летіло з мордору, не долетіло! ЗРК Patriot несе бойове чергування в Україні. Саме цей тип ЗРК, в умілих руках наших воїнів, здатен збивати російські “аналоговнєти”. Який висновок з цього? Він простий: українці здатні ефективно використовувати сучасні зразки західної військової техніки та досягати неймовірних результатів. Це доведено неодноразово. А головне: зберігати життя тисячам українців», - пише Артур Палатний.  

За словами керівника волонтерського штабу, будь-яке зволікання з передачею необхідної військової техніки та зброї – це втрати людських життів. Тому зараз прийшов час західним країнам зняти будь-які обмеження в постачанні зброї Україні.   

“Нам потрібні сучасні західні літаки F-16! І Україні вдасться дуже швидко нівелювати нинішню перевагу росіян в повітрі. Швидше закінчити цю війну нашою перемогою. Перемогою усього світу! Врятувати тисячі життів!», - зазначив Палатний.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.