Засновник будівельної компанії з Тернополя стане спікером на будівельному форумі в Києві

Опубліковано в Соціум 25.04.2023
 
11 травня у КВЦ Парковий в Києві відбудеться Архітектурно-будівельний BUSINESS FORUM «Відбудова країни. Стратегія змін для архітекторів, девелоперів та забудовників».
 
У програмі фоторуму передбачено дискусію в рамках трьох тематичних блоків: міжнародний Блок — Дискусійна панель «Інвестиції. Інституції. Відбудова та інтеграція України до світового бізнес-контексту»; архітектурний Блок — Внутрішній локальний бізнес — Дискусійна панель «Архітектура. Будівництво. Стратегії розвитку»; великий бізнес — Дискусійна панель «Девелопмент. Ринок. Містобудівна політика».
 
Спікером третього блоку стане Ігор Гуда, засновник Креатор-Буд.
 
Про це повідомили у Конфедерації будівельників України.
 
– Компанія КРЕАТОР-БУД, член Ради директорів #КБУ, є вертикально інтегрованим холдингом повного циклу. Девелопер сфокусований на будівництві житлової та комерційної нерухомості, його загальний портфель нараховує вже понад 50 реалізованих проєктів. Філії компанії працюють у Києві, Львові та Тернополі, – кажуть у конфедерації. – У 2022 році, на засіданні Ради директорів КБУ, Ігор Гуда був нагороджений орденом «БУДУЄМО КРАЇНУ» за активну участь у захисті держави, підтримку українських військових та національної економіки.
 
Під час BUSINESS FORUM Ігор Гуда поділиться своїм баченням щодо перспектив, можливостей та ризиків ринку нерухомості України у найближчі роки, а також розповість, які зміни вже відбулись і що чекатиме українських забудовників.
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.