Ваш логотип на картонній коробці як один з маркетингових кроків

Опубліковано в Соціум 25.04.2023

Маркетинг є важливим інструментом для будь-якої компанії, що має бажання залучати нових клієнтів, підвищувати свою популярність і збільшувати продажі.

Інтеграція маркетингових хитрощів у різні аспекти бізнесу, включаючи брендування коробок для відправки товарів, може допомогти компанії збільшити свою впізнаваність та зберегти відносини з клієнтами. Тому, одним з ефективних варіантів реклами бізнесу є брендовані картонні коробки.

Картонні коробки з нанесенням логотипу як ефективний елемент маркетингу

Одним з найпростіших і найбільш доступних методів брендування є розміщення логотипу компанії на картонних коробках, в яких відправляється продукція. Коробки можуть стати своєрідною "мобільною" рекламою, яка буде поширювати імідж компанії під час транспортування товару. Брендовані коробки не тільки зроблять відправку більш професійною, але й стануть додатковою можливістю для просування продуктів компанії та її бренду.

Пакувальні коробки брендові, окрім додаткової реклами, мають безліч переваг, серед яких:

  • вони можуть стати додатковим каналом зв'язку зі споживачем. Компанія може використовувати коробки для розміщення рекламних матеріалів, які містять інформацію про нові продукти, знижки, або спеціальні пропозиції для клієнтів;
  • виготовлення коробок з логотипом можуть допомогти у створенні та просуванні бренду, підтримки позитивного іміджу компанії. Якісні та красиві коробки дозволяють клієнтам відчути, що про них дбають. Це може стати одним з факторів, який підвищить лояльність споживачів і допоможе зберегти їх увагу на майбутнє;
  • доступні ціни на виготовлення коробок з логотипом дозволяють робити грамотний та економний вклад у розвиток власного бізнесу.

Картонні коробки з нанесенням логотипу – це ефективний інструментом для компаній, що прагнуть залучати нових клієнтів, підвищувати свою популярність та збільшувати продажі. Однак, перш ніж замовити коробки картонні оптом варто довіряти перевіреному виробнику. Одним з таких на українському ринку є компанія з багаторічним досвідом Пан Бокс.

Пакувальні коробки брендові від Пан Бокс: якість та доступні ціни від виробника

Коробки Панбокс – це якісні та безпечні пакувальні матеріали, які забезпечують надійне пакування будь-якої продукції чи товарів. Картонні коробки від виробника представлені в широкому асортименті форм та розмірів. Крім того, Пан Box пропонує нанесення корпоративних кольорів, логотипів, гасел на пакування.

Купити Пан box упакування від виробника можна вигідно, адже компанія пропонує:

  • реалізацію будь-яких обсягів замовлення;
  • великий вибір коробок різних форм та розмірів, а також індивідуальне виготовлення коробок потрібних параметрів;
  • доступні ціни на весь асортимент;
  • знижки при оптових замовленнях та для постійних клієнтів;
  • зручні способи оплати;
  • оперативну доставку по Україні службами "Нова Пошта", "УкрПошта" та "Делівері".

Замовити брендовані коробки від виробника можна на сайті https://pan-box.com.ua/ або звернувшись до менеджерів за контактними номерами телефонів.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.