Андрій Богданець везе з Франції амбулаторію "на колесах" для потреб українців

Опубліковано в Соціум 19.01.2023

Мобільну амбулаторію для потреб українців на деокупованих територіях та прикордонників отримав народний депутат Андрій Богданець від французьких та польських благодійників.

Разом з головою Комітету Верховної Ради України з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайлом Радуцьким днями Андрій Богданець відвідав французьке місто Сент-Етьєн. Поїздка стала можливою за особистим запрошенням міського голови міста та гміни Заклічин (Польща) Давида Хробака для отримання гуманітарної допомоги. 
 
Даний проект був реалізований спільно з Асоціацією добровільних пожежних бригад Республіки Польща (ZOSP RP) та французьким партнером Pompiers humanitaires français (PHF). 
 
- Хочу висловити слова подяки нашим французьким та польським друзям за отримання мобільної амбулаторії та транспортного засобу, завдяки яким з’явилась можливість підсилити медичну інфраструктуру на деокупованих територіях. Сьогодні є надзвичайно важливим для кожного українця відчувати підтримку наших європейських партнерів. Тільки разом зможемо здолати країну-терориста та здобути перемогу, - наголосив Андрій Богданець.
 
Місто та гміна Заклічин з перших днів російської агресії реалізовує численні проєкти, які спрямовані на допомогу Україні та її громадянам.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.