Віталій Кличко вручив Борису Джонсону нагороду «Почесний громадянин міста Києва»

Опубліковано в Соціум 19.01.2023

Мер Києва Віталій Кличко зустрівся в Давосі з колишнім прем’єр-міністром Великої Британії Борисом Джонсоном і передав йому відзнаку «Почесний громадянин міста Києва».

Про це Віталій Кличко повідомив у своєму телеграм-каналі. 

«Поспілкувався в Давосі з великим другом України Борисом Джонсоном. Мав нагоду вручити йому нагороду від української столиці -  звання Почесного громадянина міста Києва. Рішення про його присвоєння Київрада схвалила наприкінці листопада минулого року Нагороду Борису вручив в Українському домі в Давосі», - повідомив Кличко. 

Мер Києва зазначив, що Борис Джонсон продовжує допомагати Україні.

«Борис неодноразово відвідував українську столицю - і в мирний, і в найдраматичніший час нашої боротьби проти російського агресора. Як прем’єр Великобританії Джонсон робив все можливе для допомоги Україні. І продовжує підтримувати нас та переконувати в необхідній підтримці цивілізований світ», - наголосив Віталій Кличко.

У свою чергу, британський політик запевнив у подальшій підтримці України до повної перемоги. 

«путін зробив катастрофічну помилку. А все, що ми, друзі України, маємо робити зараз — це продовжувати підтримувати Україну танками, літаками, фінансовими ресурсами, усім необхідним. Поки Україна переможе. Україна – вільна, суверенна, незалежна європейська країна!» - підкреслив Борис Джонсон.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.