Голова Тернопільської обласної ради з подарунками та смаколиками відвідав воїнів на передовій

Опубліковано в Соціум 26.12.2022
Напередодні Різдва голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко відвідав побратимів-свободівців та колег-депутатів, які боронять наші рубежі на сході України.
 
За мужність та стійкість він вручив незламним воїнам заслужені нагороди - почесні відзнаки Тернопільської обласної ради ім. Ярослава Стецька.
 
– Цьогоріч ми святкуємо народження Ісуса Христа у важких умовах. Багато родин не зможуть зібратися разом за святковим столом. Але ми об’єднані спільною метою, підтримуємо один одного, тому - все витримаємо і здолаємо!
Підносячи молитву до Бога у ці святкові дні, ми просимо миру і благополуччя для України, молимося за кожного українського Воїна, згадуємо всіх, хто віддав своє життя за нашу свободу та незалежність. Тож нехай новонароджений Ісус благословить наш народ, дасть нам сили та наснаги на Перемогу. Віримо у Збройні Сили України! Віримо у перемогу добра над злом!  наголосив Михайло Головко.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.