«Дякую, що працювали під звуки сирен та в надважких умовах», – Василь Бліхар привітав медпрацівників з Різдвом (відео)

Опубліковано в Соціум 25.12.2022
Генеральний директор КНП "Тернопільська обласна клінічна лікарня" ТОР Василь Бліхар привітав християн західного обряду з Різдвом.

– Цей рік став випробування для кожного з нас. Перевіркою на витримку і міцність. На нашу злагодженість і ефективність. Незважаючи на жодні обставини, на страх і ризик, на небезпеку, ми продовжували працювати та виконувати свою роботу, допомагати і рятувати людські життя! – зазначив Василь Бліхар.

Він також подякував своєму колективу за відданість професії.

– Сьогодні я хочу подякувати кожному працівникові нашої лікарні за вашу самовіддану роботу! За те, що без жодних вагань та заперечень ви працювали у нічні зміни, під звуки сирен та в надважких умовах. Дякую за те, що разом ми одна велика медична родина, яка служить своїй місії і працює задля людей! Тож дорогі лікарі, медичні сестри, молодші медичні сестри, колеги, нехай Новий рік принесе кожному з нас, у кожну домівку і всю нашу країну спокій, мир і перемогу! З Різдвом Христовим і з Новим Роком!  наголосив Василь Бліхар.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.