Волонтери передали вантажівку DAF та комп’ютерну техніку для воїнів-розвідників

Опубліковано в Соціум 03.10.2022
Нардеп з Тернопільщини Ігор Василів з командою волонтерів передав вантажівку DAF та комп’ютерну техніку для розвідників з підрозділу Масі Найєма.
 
Про це він повідомив на своїй Facebook-сторінці.
 
– Передали розвідникам з підрозділу Masi Nayyem комп'ютерну техніку та класну вантажівку DAF з повним приводом, яку допомогли придбати Yaroslav Kolodiy, Благодійний Фонд "Колеса Перемоги", Олександр Кубраков, Mustafa Nayyem, крутий дрон, за допомогою якого можна буде скидати на голови та техніку рашистів боєприпаси вагою до 20 кг (за нього дякуємо Vic Langley, Traczyk Oksana, Вадим Боярський) та медичні засоби. Дякуємо нашим захисникам! Все заради нашої перемоги! Masi Nayyem, набирайся сил, друже!  написав Ігор Василів.
 
Політик розповів, що цю вантажівку вдалося передати завдяки зусиллям багатьох людей.
 
– Я радий, що все відбулося. Це була дуже довга робота, щоб ця машина поїхала до наших хлопців. У першу чергу, дякую воїнам, які нас боронять. Також велике спасибі діаспорам з різних країн світу, тернопільським хлопцям, які перефарбовували, підремонтовували, робили все, щоб наблизити нашу  перемогу. Слава Україні,  наголосив Ігор Василів.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

28.04.2024 Катерина Шаблій
Які завдання може виконати бригада професійних вантажників?
Перевезення великогабаритних вантажів, хай то квартирний переїзд, транспортування промислового обладнання або доставка меблів - процес,…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.