Волонтери «Платформи єдності» привезли подарунки для маленьких пацієнтів тернопільської лікарні (відео)

Опубліковано в Соціум 29.08.2022
 
Волонтери «Платформи єдності» у Тернополі вже шість місяців без вихідних допомагають військовим, внутрішньо переміщеним особам та малозабезпеченим сім’ям.
 
Днями благодійники привезли солодкі пакунки для маленьких пацієнтів Тернопільської міської дитячої комунальної лікарні.
 
– Ми вирішили трішки підняти настрій маленьким пацієнтам у такий важкий час. Зібрали для них солодощі, фрукти, йогурти. Такі пакунки для дітей у Тернополі передаємо не вперше. Попередньо поспілкувалися з адміністрацією лікарні, щоб уточнити кількість дітей і не залишити нікого без подарунка,  розповів голова волонтерського центру «Платформа єдності» Тарас Серетний.
 
 У Тернопільську дитячу міську комунальну лікарню благодійники «Платформи єдності» привезли майже 160 солодких пакунків
 
– Дякуємо волонтерам «Платформи єдності», які у такий скрутний час допомагають нашій лікарні. Вони привезли для діток пакети солодощів та гуманітарної допомоги,  зазначила чергова лікарка-педіатр приймально діагностичного відділення Тернопільської міської дитячої Ірина Биц.
 
Волонтери не вперше роздають солодкі набори дітям. Раніше благодійники збирали пакунки для дітей, які постраждали від війни.
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.