У Тернополі волонтери «Платформи єдності» привезли подарунки для дітей-сиріт та дітей внутрішньо переміщених осіб (фото)

Опубліковано в Соціум 13.06.2022
Волонтери благодійної організації «Платформа єдності» передали подарунки для дітей-сиріт та дітей внутрішньо-переміщених осіб.
 
Дарунки привезли в один з дитячих будинків міста та один з місцевих гуртожитків, де перебувають діти. 
 
Серед подарунків – фрукти, солодощі та іграшки для малечі.
 
Голова благодійної організації «Платформа єдності» Тарас Серетний каже, пакунки привезли аби підняти дітям настрій.
 
– Нам стало відомо, що до Тернополя привезли дітей-сиріт з інших областей, де тривають бойові дії. Тож ми вирішили підтримати їхній психологічний стан. Щоб їм було тут більш комфортно, ми спакували для дітей такі подарунки,  говорить Тарас Серетний. – Ми виходили з того, що до нас поступило на склад. Це багато дитячого харчування, засоби гігієни, іграшки. Оскільки захисникам на фронті це буде не потрібно, вирішили привезти ці речі дітям та зробити для них таке невеличке свято.
 
Виконуюча обов’язків одного з навчальних закладів міста, в гуртожитку якого мешкають внутрішньо-переміщені особи в тому числі і діти, Алла Демборинська каже, для дітей такі гостинці дуже важливі.
 
 Дуже вдячні волонтерам «Платформи єдності», які організували такий сюрприз для наших діток. Вони дуже задоволені, тим більше, такі гарні подарунки. Волонтери іноді до нас приходять, але це не настільки часто, тому для діток це був дуже приємний сюрприз, – говорить Алла Демборинська.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.