Андрій Богданець передав шість вантажівок питної води для потреб ЗСУ та внутрішньо переміщених осіб

Опубліковано в Соціум 13.06.2022
Благодійний фонд народного депутата з Тернополя Андрія Богданця «Допоможемо разом» передав шість фур питної води для потреб ЗСУ та внутрішньо переміщених осіб.
 
Три вантажівки води отримала Копичинецька міська рада, дві фури – Бережанська міська рада і ще одну – Теребовлянська міська рада.
 
– Дякуємо Благодійному фонду Андрія Богданця «Допоможемо разом» та Андрію Богданцю за надану  допомогу – 2 вантажівки води. Дякуємо Ігорю Любому, хлопцям з тероборони, волонтерам та працівникам школи 2 за розгрузку. Вода буде передана на потреби ЗСУ та внутрішньо переміщеним особам,  повідомили на сторінці «Волонтерство: Копичинці та Околиці» у Facebook.
 
Народний депутат каже, війна триває, а тому благодійний фонд «Допоможемо разом» продовжує допомагати людям, які постраждали від російської агресії.
 
– Внаслідок воєнних дій кілька регіонів України частково залишилися без питної води. Разом з «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА» нам вдалося закупити велику партію бутильованої води для потреб ЗСУ та внутрішньо-переміщених осіб. Шість вантажівок з водою вже відправили на Тернопільщину – у Копичинці, Бережани та Теребовлю. Продовжуємо підтримувати один одного, щоб пережити нелегкі часи і вибороти перемогу!  наголосив Андрій Богданець.
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.