Житомирські десантники отримали тепловізор та тепловізійний приціл від народного депутата з Тернопільщини

Опубліковано в Соціум 05.04.2022
Тепловізор та тепловізійний приціл передав житомирським десантникам народний депутат з Тернопільщини Микола Люшняк.
 
Про потреби десантників 2 батальйону 95 десантно-штурмової бригади політику розповів головний військовий капелан Бучацької єпархії УГКЦ Ігор Федоришин. Микола Люшняк відгукнувся на прохання військових та передав їм необхідну техніку.
 
Отець Ігор Федоришин каже, народний депутат ще з 2014 року допомагає захисникам.
 
– Ми знайомі з Миколою Володимировичем з часів Майдану. Усі ці роки він часто допомагав військовим – то дизпаливо передавав, то партії берців й форми, багато інших корисних речей. Цього разу я розповів, яку техніку потрібно десантникам. Микола Люшняк відгукнувся, за що йому щиро дякую. Він передав тепловізор та тепловізійний приціл. У теперішній час для військових це надзвичайні речі,  зазначив отець Ігор Федоришин.
 
Капелан розповів, що тепловізор дасть можливість розвідникам бачити противника вночі, а тепловізійний приціл допоможе знищити ворога у темний час доби, коли він найменше чекає ураження.
 
Народний депутат Микола Люшняк наголосив на тому, що військові – опора Української держави.
 
– Допомога нашим захисникам – завдання кожного українця, який перебуває у відносно безпечних містах та селищах. Адже ми чудово розуміємо, що наше спокійне сьогодення та щасливе майбутнє наших дітей у незалежній Україні зараз лежить на плечах ЗСУ. І мусимо зробити все, щоб хоробрі українські воїни отримали необхідне, аби якомога швидше позбавити нашу землю від московського окупанта. Вірю, що цей тепловізор та тепловізійний приціл допоможуть захисникам у боротьбі за волю нашої країни та безпеку наших громадян. Слава Україні та нашим Героям!  підкреслив Микола Люшняк.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

03.05.2024 soroka
Напередодні Великодня Володимир Болєщук відвідав воїнів-азовців
У передвеликодні дні Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради, спільно з директоркою Благодійного…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.