Віктор Овчарук відзначив медичних працівників Борщівського району

Опубліковано в Соціум 31.07.2020
Голова обласної ради завітав до медиків Борщівського району.
 
Віктор Овчарук вручив медичним працівникам закладів охорони здоров'я Борщівщини відзнаки Тернопільської обласної ради та подякував за жертовну працю і врятовані людські життя.
 
– Сьогодні, з огляду на поширення коронавірусу, професія медика набула особливого значення та важливості. Ви як справжні професіонали гідно стали на боротьбу з цією невідомою недугою, часто ризикуючи власним здоров’ям та життям, – зазначив голова обласної ради. – І так є при будь-якій ситуації:  з якими б проблемами зі здоров’ям до вас не зверталися люди, ви завжди прийдете на допомогу, виявляючи відданість своїй справі. Низький уклін за вашу невтомну працю та щире і відкрите серце. Завдяки Вашій турботі та професійній майстерності у людини з’являється віра та надія на одужання, і це — найголовніше. Земний уклін усім медичним працівникам!
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.