Проти ям – з рулеткою: через аварійність дороги тернополяни викликали поліцейських (фото)

Опубліковано в Соціум 30.07.2020
Голова обласного осередку партії «Хвиля» Олексій Станько разом із тернополянами викликали у двір на Слівенській, 7 патрульну поліцію через аварійність дороги.
 
Як розповідають люди, востаннє прибудинкову територію ремонтували ще у 1997 році. З того часу дорожнє покриття стало небезпечним, однак на скарги тернополян міська влада не реагує.
 
– Від 2016 року наш будинок та дорога біля нього потребують ремонту. З того часу ми написали десятки звернень. Пообіцяли відремонтувати, коли знайдуться кошти, а їх все немає. Могли хоча б ямковий ремонт зробити, аби стало безпечніше. Поруч ще й розпочали облаштування шкільного стадіону. Всі вантажівки з будматеріалами проїжджають через наш двір й «добивають» дорогу,  розповідає місцева мешканка Валентина.
 
Олексій Станько зазначає, що складання протоколу патрульними з приводу неналежного стану дорожнього покриття допоможе «активізувати» чиновників для вирішення цієї проблеми.
 
–  Приписи на усунення недоліків дорожнього покриття мають зобов’язати балансоутримувача та підрядну організацію привести дорогу у належний стан. На жаль, сьогодні ми бачимо тотальну недбалість з їхнього боку. Такі ситуації у Тернополі – непоодинокі. Якщо дороги на центральних вулицях відновлюють регулярно, то шляхи, що ведуть вглиб міста, – суцільні вибоїни. Такий «показовий» ремонт є зовсім необґрунтованим, – пояснює Олексій Станько.
 
Правоохоронці, які прибули на Слівенську, 7, обстежили дорожнє покриття та зробили заміри ям. Місцеві мешканці сподіваються, що про їхній двір влада таки згадає.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

07.05.2024 soroka
Данія готова інвестувати у Тернопілля
Днями Тернопільщину відвідала делегація у складі представників гуманітарної місії ОБСЄ, представників українського бізнесу і данських…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.