У Тернополі покажуть освітні мультфільми, автори яких – студенти та викладачі ТНЕУ

Опубліковано в Соціум 24.12.2018
Мультфільми з фінансової грамотності, до створення яких долучилися студенти та викладачі Тернопільського національного економічного університету, покажуть 22 грудня о 14:00 год. на «КіноХвилі».

  Діти обожнюють переглядати мультики й не дуже люблять вчитися. Для того, щоб зацікавити малечу у Тернополі створюють освітні мультфільми, які не тільки навчають фінансової грамотності, а й доброти, поваги та відповідальності.

Відтак, цієї суботи, 22 грудня, у рамках ІІІ Всеукраїнського форуму «КіноХвиля» (Просвіта, вул. Й. Сліпого, 3) буде презентовано проект «Цікава фінансова грамотність».

Під час презентації відбудеться також прем’єра мультфільму «Мій бюджет». Зокрема, його, як і багато інших, які мають чимало шанувальників, створювати викладачі та випускники факультету фінансів ТНЕУ.

Озвучували мультфільми учні Тернопільської Української гімназії імені Івана Франка.

У них простими словами пояснюється, що таке сімейний бюджет, банківські кредити й депозити, страхування і фінансове шахрайство.

Окрім того, будуть нагороджені учасники дитячого конкурсу «Як фінансово грамотно купувати в магазині / інтернет-магазині», який проходив за підтримки генерального директора ТРЦ «Подоляни» Михайла Раджеповича Ібрагімова.

До речі, з деякими мультиками ви можете ознайомитися за посиланнями:

 

 

 

 

 
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.