На Тернопільщині підбили підсумки футбольного року-2018: ФК «Вишнівець 2» – третій

Опубліковано в Соціум 24.12.2018
Днями у Тернопільському драмтеатрі імені Т. Шевченка підбивали підсумки футбольного життя області за рік.

Весь цвіт футболу зібрався для того, щоб відзначити спортсменів, які стали кращими у цьому році. Серед них і вишнівецькі форварди, які в напруженій боротьбі вибороли в першій лізі (команда «Вишнівець 2») почесне третє місце.

До останнього туру вишнівецькі футболісти боролись за «золото». Вигравали у більшості із 18 команд із разючою перевагою.

За підсумками останнього туру футболісти «Вишнівець 2» вийшли на третє місце в обласному чемпіонаті, у напруженій боротьбі, вирвавши перемогу у багатьох клубів області – це неабиякий результат.

Заслуга в цьому усіх гравців. Але варто відзначити голкіпера Михайла Горліцького, який став кращим воротарем чемпіонату області в першій лізі. Тішили професійною грою також захисник Максим Борисевич, нападники Дмитро Галадей і Тарас Косінський, півзахисники Михайло Вітерук і Святослав Кантицький та інші.

За словами голови Федерації футболу Тернопільської області Тараса Юрика, «цього року збільшили кількість команд в дитячо-юнацькій футбольній лізі. Діти – це найбільша інвестиція, яку ми робимо у футболі. І цього року вперше відбувся дитячо-юнацький чемпіонат, у якому брали участь понад 80 команд».

Під час події обговорювали також популяризацію цього виду спорту. Адже  цьогоріч в області долучилися до серйозного проекту, єдиного в Україні – відкриття соціально-спортивної школи «Реал Мадрид».

 
 
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.