Як замовити одяг із США, який точно підійде

Опубліковано в Економіка 25.06.2024

Американські магазини одягу дарують прихильникам онлайн-шопінгу багато приємних хвилин. На цих майданчиках можна купувати стильні речі від світових брендів набагато дешевше, ніж в Україні. Асортимент розмірів, кольорів, фасонів дуже широкий і різноманітний.

Попри те, що інтернет-магазини не відправляють товари за океан, отримати покупку цілком реально. Доставка в Amazon в Україну, як і з eBay, 6pm та інших сайтів, здійснюється за допомогою форвардингової компанії EasyXpress. Для цього посередник надає американську адресу, яку потрібно вказувати під час замовлення.

Який онлайн-майданчик вибрати

Купувати речі можна на офіційних сайтах виробників, адже майже всі великі компанії мають власні представництва у США. Це означає, що товари там продаються за оригінальною ціною та в значно ширшому асортименті, ніж у звичайних магазинах. Можна придбати моделі з нових колекцій, а також залишки минулих на розпродажах.

Крім того, в Америці працюють маркетплейси – онлайн-майданчики, на яких викладають свою продукцію різні продавці. Саме там можна знайти ексклюзивні й рідкісні речі, які випускались в обмеженій кількості та давно не продаються в інших торговельних точках. Такі сайти – це «Амазон», Zappos, eBay тощо.

Всі американські сайти одягу мають зручний інтерфейс та зрозумілі для покупця, тому розібратися в них буде зовсім не важко. Попередньо уточніть, чи є можливість розрахуватися українською банківською карткою, адже деякі інтернет-магазини приймають платежі з PayPal. Краще платити не гривневою, а відкрити віртуальну доларову картку, щоб уникнути подвійної конвертації.

Як розібратися в розмірах одягу

Розмірні сітки американських брендів різні, до того ж часто не такі, як в Україні. Тому, щоб не помилитися, варто добре вивчити характеристики конкретної речі. Більшість виробників публікують таблиці, вони є як на їхніх офіційних сайтах, так і на маркетплейсах. Враховуйте, що найчастіше параметри вказують у дюймах, а не в сантиметрах.

Для жіночого одягу використовують міжнародні розміри XS – XL, рідше – числові позначення 0–12. Існує також три уточнювальних позначення:

  • Petite – це одяг для жінок, не вищих за 160 см;
  • Plus size – речі великих розмірів;
  • Curvy – цей термін також використовують для виробів XL та більше.

У чоловічому одязі зустрічається додатково позначка Big & Tall, це моделі для людей високого зросту й міцної статури.

Розміри дитячих речей вказують відповідно до віку:

  • Newborn – для новонароджених;
  • Baby – для малюків не старше 2 років;
  • Toddler – для дошкільнят до 6 років;
  • Kids – для школярів і підлітків до 16 років.

Деякі компанії роблять акцент на зріст, а не на вік дитини – такий спосіб класифікації практикує New Balance.

Як замовити з доставкою в Україну

Якщо ви вже визначились, який саме речі хочете купити, вибрали розмір, колір і фасон, саме час переходити до покупки. Доставка товарів із США через EasyXpress відбувається так:

  • ви вказуєте під час замовлення американську поштову адресу (вона надається в особистому кабінеті на сайті форвардингової компанії);
  • реєструєте трекінговий номер посилки, коли отримуєте її від продавця;
  • відстежуєте покупку після того, як її надсилають з американського офісу;
  • після отримання в Україні забираєте там, де вам зручно.

EasyXpress дає можливість замовляти одяг та інші товари в США за офіційними цінами виробників без проблем і довгих очікувань.

Прокоментувати:

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.