Osmadent – ваш надійний постачальник стоматологічних матеріалів

Опубліковано в Економіка 29.01.2024
Робота стоматолога чи управління стоматологічною клінікою – дуже відповідальна діяльність, яка вимагає особливого підходу.
 
Одним із важливих завдань є вибір та замовлення стоматологічних матеріалів, адже від них залежить якість та довговічність пролікованих зубів.
 
Як зробити так, щоб ваша клініка мала все необхідне для надання якісної стоматологічної допомоги – читайте у нашому матеріалі.
 

Критерії вибору постачальника

 
Аби не розсіювати увагу та зекономити час, радимо вам знайти одного дуже надійного постачальника. Що при цьому варто врахувати?
 
  • Довіра. Обирайте перевірені компанії, які спеціалізуються на стоматологічних матеріалах. Наприклад, тернопільську компанію Osmadent. Співпраця з надійним партнером гарантує якість та своєчасність доставки стоматологічних матеріалів.
  • Асортимент. Дослідіть різноманіття матеріалів та наявність тих, які вам потрібні.
  • Ліцензія. З’ясуйте, чи має постачальник відповідну сертифікацію, щоб займатися реалізацією стоматологічних матеріалів.
  • Зручність замовлення. Обирайте компанію, яка надає зручний сервіс замовлення та оперативну доставку. Стоматологу дуже важливо мати можливість швидко та ефективно поповнювати запаси, не втрачаючи при цьому час.
  • Акції та бонуси. Дізнайтеся, чи надає постачальник акції та бонусні пропозиції для постійних покупців. Це допоможе суттєво зекономити на стоматологічних матеріалах.
  • Відгуки. Перевірте відгуки та рекомендації про постачальників. Запитайте поради у колег, які замовляють матеріали.
  • Ціни. Порівняйте вартість одних і тих же стоматологічних матеріалів у різних постачальників, аби обрати найбільш оптимальну для вас ціну.
 

Де купити стоматологічні матеріали

 
Одним із найпопулярніших інтернет-магазинів стоматологічних матеріалів є Osmadent, що працює у Тернополі. Він пропонує величезний вибір товарів від відомих світових виробників – матриці, наконечники, засоби для гігієни та відбілювання, адгезиви, матеріали для рентгену, рукавички, склоіономери, пломбувальні матеріали для кореневих каналів та багато іншого.
 
Osmadent постачає товари зі Швейцарії, Чехії, Німеччини, Японії, США, Польщі та інших країн. Компанія працює не лише з медичними закладами, а й із слонами краси.
 
Наразі компанія забезпечує необхідними матеріалами понад 80% стоматологічних клінік Тернополя, але на цьому географія не обмежується. «Осмадент» відправляє продукції в інші міста України та навіть за межі країни. Щодня тут опрацьовують майже півтори сотні заявок, а за останні роки фірма розширила свій асортимент щонайменше на 300 %.
 
 

Прокоментувати:

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.