Чим розбавляють та як п'ють Вана Таллінн

Опубліковано в Економіка 26.01.2024

Естонія відома своєю традицією виробництва алкогольних напоїв, особливо лікерами, що представляють різноманітні смаки та аромати. Напої виготовляються на основі місцевих інгредієнтів та певною мірою відображають культурні особливості цього регіону. Окрім того, Вана Таллінн продається у своєрідних дизайнерських пляшках, що додає оригінальності продукту. Image

Види лікеру

Вана Таллінн готується шляхом змішування горілки з рослинними екстрактами, тому його смак наділений саме цим букетом, в якому переважає шипшина. Бренд популярний не тільки на батьківщині, а й за її межами, тому замовити коктейлі Vana Tallinn на сайті можна і в Україні. Розроблено низку варіантів напою:

  1. Класичний (Classic) — оригінальна версія, наділена теплим, густим і солодким смаком. Напій дарує багатий аромат спецій, включно з ваніллю, корицею, цедрою апельсина та лимона, а також свіжих трав. Цей сорт із бурштиновим кольором містить 40% алкоголю.
  2. Кавовий (Coffee) — нова лінійка лікеру, що була представлена на ринку кілька років тому. Варіант поєднує традиційну колоритність із запахом свіжозвареного гарячого напою та легким гіркуватим присмаком трав. Цей сорт має темно-коричневий відтінок.
  3. Мистецтво (Excellence) — високоякісна версія, випущена на честь 50-річного ювілею торговельної марки. Напій вирізняється особливим вишуканим смаком і наділений більш глибоким і складним букетом ароматів. Має темно-рубіновий колір.

 

Це лише деякі з прикладів, доступних у лінійці Вана Таллінн. Кожен із них наділений унікальними характеристиками та властивостями, що дає змогу вибрати відповідний варіант для любителів нових вражень.

Чим розбавляють Вана Таллінн

Часто цей лікер подають як самостійний напій, але використовують і для приготування різних коктейлів. Тому необхідно підібрати сорт, який імпонує саме вам, і замовити в MAUDAU, щоб випробувати популярні способи вживання алкоголю:

  1. Чистий. Просто наливають у келих або чарку і п'ють. У нього збалансований смак із легкою солодкістю та відтінком трав.
  2. Із колою. До кількох кубиків льоду в склянці додайте Вана Таллінн і газовану воду. Можна прикрасити скибочкою лайма чи лимона.
  3. З тоніком. До половини наповніть фужер лікером і долийте солодкий напій. Шматочок апельсина або грейпфрута доповнить коктейль.
  4. З імбирним елем — комбінація, що надає особливого пікантного смаку, найчастіше співвідношення 50/50.
  5. З міцною кавою. Достатньо 2–3 ложки Вана Таллінн, щоб створити нові враження від ароматного пиття.
  6. З молоком чи вершками. Створюється більш ніжний кремовий варіант.

 

Лікер цього бренду відкриває можливості для творчості у світі коктейльної культури. Насичений букет і витончений смак солодкого алкоголю не тільки відмінно підходить для вживання в чистому вигляді, але й стає чудовим інгредієнтом для різноманітних міксів та експериментів.

Прокоментувати:

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.