Дві тернопільські боксерки тріумфували із золотом на запеклому турнірі на Хмельниччині (фото)

Опубліковано в Життя краю 14.08.2018

Блискавичною перемогою увінчався для тернопільських спортсменок Кубок України з боксу серед жінок (еліта) відбірковий до Чемпіонату світу та Всеукраїнський відкритий турнір серед жінок (молодь, юніорки, дівчата). На ринзі дівчата зіткнулися з сильнішими українськими боксерками, яким не подарували перемоги.

Майже тиждень – 6-12 серпня спорткомплекс ДЮСШ Чемерівців радо вітав у своїх стінах боксерок з України, а також гостей із Молдови та Литви.  Близько 160 сильніших спортсменок вийшли на ринг, щоб показати, хто тут господарка турніру.

Блискуче представили Тернопільщину на змаганнях учасниці боксерського клубу «Шкіряна Рукавичка». У віковій групі «дівчата» не було рівних Каріне Айрапетян (70кг), яка в фінальному поєдинку в очевидною перевагою здолала спортсменку з Хмельниччини. Дуже впевнено відбоксувала в віковій групі «молодь» Юлія Деденко (69кг), яка у фінальному двобої одноголосним рішенням суддів впевнено перемогла призерку чемпіонату України з міста Києва. Під час поєдинків дівчата не допустили жодного програшу та повернулися додому чемпіонками.

Як наголосив один із тренерів переможниць Руслан Фірман, омріяним звершенням дівчат передували постійні нелегкі тренування.

Аби завше підтримувати себе в формі та вдосконалювати спортивну майстерність, дівчата сумлінно тренуються, не пропускаючи жодних тренувань. Для наших боксерок кожна поразка чи перемога – можливість не тільки отримати цінний урок, але й нагода відшліфувати майстерність, піднятися на ще один щабель у боксі. Я ж роблю все для того, аби допомогти дівчатам легше долати всі перепони, з якими ті стикаються на спортивній ниві, — наголосив тренер.

Руслан Фірман бажає своїм вихованицям продовжувати працювати над собою та збагачувати рідне місто ще не однією золотою медаллю.

Варто зазначити, що тернопільські спортсменки представляють спортивні школи ТОДЮСШ з літніх видів спорту та КЗ ДЮСШ з греко-римської  боротьби (відділення боксу). Тренуються боксерки під керівництвом Руслана Фірмана, Анатолія Фірмана та тренера по фіз-підготовці Олександра Іванова.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.