Картина відомої тернопільської художниці з’явилась на марках «Укрпошти» (фото)

Опубліковано в Життя краю 14.08.2018

У приміщенні центрального відділення тернопільської «Укрпошти» відбулось урочисте погашення марки, присвяченої картині «Наречена» відомої художниці Олесі Гудими.

Зробити перший відтиск штемпеля та підписатися на конвертах з новою маркою прийшли керівник тернопільської дирекції ПАТ «Укрпошта» Любов Гринчишин, очільник Тернополя Сергій Надал, заступник голови Тернопільської обласної ради Любомир Крупа, голова Тернопільської обласної організації Асоціації філателістів України Валерій Матвеєв та художниця Олеся Гудима.

– Сьогоднішнє погашення марки – історична подія, адже Олеся Гудима відома своєю творчістю не лише в Україні, а й за її межами. Її твори прикрашають багато виставок та приватних колекцій. Недарма про неї кажуть: «художниця з Божим пензлем в руках». Тернополяни люблять, цінують та поважають Олесю Гудиму. Завдяки «Укрпошті» картини нашої тернопільської художниці стануть відомими у різних куточках світу, – зауважив міський голова Сергій Надал.

До слова, картина «Наречена» входить до складу вже сформованої колекції «Українська Мадонна».

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.