Найсумлінніші платники податків Тернопільщини отримали нагороди

Опубліковано в Життя краю 05.03.2018

Найкращих підприємців та аграріїв Тернопільщини, які сумлінно сплачують податки, нагородили почесними відзнаками у готельно-ресторанному комплексі Avalone.

Привітали переможців рейтингу голова обласної ради Віктор Овчарук, очільник Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна, начальник головного управління ДФС у Тернопільській області Ігор Комендант та начальник Тернопільської митниці ДФС Оксана Антонович.

– Сьогодні ми маємо можливість вкотре подякувати нашим підприємцям, які беруть важливу участь у формуванні бюджету області. Ми бачимо реальні результати реформи децентралізації. У розвиток кожної окремої громади вкладаються значні кошти. Завдяки реформі нам вдалося кардинально змінити свідомість керівників громад. Зараз вони більше працюють на благо підконтрольних територій. Звичайно, проблем в області ще є чимало, але усіх їх можна вирішити завдяки залученню ресурсів Тернопільщини. Ви як успішні аграрії та бізнесмени знаєте, як це зробити, – звернувся до підприємців та аграріїв голова обласної ради Віктор Оавчарук.

Віктор Вікторович також наголосив, що серед сумлінних платників податків Тернопільщини є кілька депутатів Тернопільської обласної ради, а саме: Петро Гадз, Олег Крижовачук, Антон Білик, Микола Пилипів, Осип Гасюк, Василь Градовий.

 –  Я дякую кожному підприємцю за ту справу, яку ми спільно зробили. Дякуємо вам за те, що ви сплачуєте податки і усвідомлюєте важливість цього питання, – зазначив голова ТОДА Степан Барна. – У 2017 році у формуванні фондів місцевих бюджетів ми вийшли на цифру 3 млрд 170 млн гривень. У 2014 році, наприклад, цей показник становив лише 1 млрд.

Очільники краю наголосили на тому, що, дякуючи сумлінним платникам податків, ми маємо можливість ремонтувати дороги та розвивати сільську медицину.

Фото: ТОДА.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.