Новий кліп Андрія Підлужного, покази хутра та багато вина: у Тернополі відбулась перша масштабна світська вечірка (фото)

Опубліковано в Життя краю 03.03.2018

Півсотні активних, сучасних та освічених людей Тернополя та всієї України зібрались вчора, 2 березня, на першій елітній вечірці європейського рівня PRIME TIME Ternopil, що відбулась у ресторані «GARDEN HALL».

Прем’єра першого містичного кліпу Андрія Підлужного «Вовки», презентація суконь від Лідії Яніцької, показ від GreyHound, ALENA LOURDES, еротичні танці від Star Dance, показ нової колекції шкіри та хутра від FERRIZO, виставка Тараса Гірняка «Під зорею Пінзеля», прем’єра нової пісні  Сашка Алєксєєва «Стільки літ», презентація «Міс Тернопіль 2018» – ці та багато інших запальних дійств чекали на гостей заходу.

–  До вечірки PRIME TIME Ternopil ми готувались два місяці і вирішили започаткувати серію таких ексклюзивних світських «тусовок». Їх будуть проводити кожні 3-4 місяці. Влітку вечірку можна робити на березі Тернопільського ставу, – поділився ведучий Сергій Фаля та додав: PRIME TIME Ternopil – дійство, що набуло значного розголосу в Тернополі. Багато людей хотіли потрапити сюди. Ми вирішили поки що обмежити присутністю багатьох осіб, але наступного разу все буде по-іншому. Мабуть, потрібно буде орендувати стадіон, аби запросити всіх бажаючих. Ми дякуємо усім партнерам, які відгукнулись та допомогли нам фінансово, бо бюджет заходу – колосальний.

Опісля показів нових колекцій стильного одягу відомих тернопільських брендів, виступів українських зірок та фуршету, гості PRIME TIME Ternopil мали змогу побачити новий містичний кліп «Нічлави» під назвою «Вовки» та навіть послухати наживо пісню у виконанні фронтмена гурту Андрія Підлужного. Цікаво, що зйомки відеороботи відбувались у Збаразькому замку.

– Цим кліпом ми хотіли показати, що для того, аби досягнути мети, не потрібно їхати до Києва. Наше місто абсолютно самодостатнє, наші жінки – найкрасивіші, а чоловіки – найталановитіші та найрозумніші. Тернопіль потрібно робити центром України, а не Київ. Ми це показуємо своїми відеороботами, – наголосив Андрій Підлужний. 

Головними героями кліпу «Вовки» стали тернопільські ведучі Ірина Новомлинська та Юрій Мікоф (Юрій Гнатишин).

– Дуже знаково, що кліп Андрія Підлужного знімали на Тернопільщині. Впевнений, що відеоролик здобуде народне визнання. Ми всі будемо гордитися тим, що він представляє наше місто. Андрій – один із тих людей, які творять позитивний імідж нашого міста, наповнюють його внутрішню ауру добром, світлом та хорошими емоціями. Тернополяни люблять Андрія Підлужного та поважають його. Саме завдяки зверненню його прихильників, міська рада прийняла рішення присвоїти Андрію звання почесного мешканця міста Тернопіль. Впевнений, що це лише початкові кроки до його всеукраїнського визнання, – зазначив очільник Тернополя Сергій Надал.

Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна вручив Андрію Підлужному нагороду про присвоєння Президентом України почесного звання «Заслужений артист України».

Організатори заходу зазначають, що PRIME TIME Ternopil – це чудова нагода розвиватись, спілкуватись, відкривати нові імена, отримувати знання та досвід.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.