Урочистою панахидою та покладанням квітів тернополяни пом’янули загиблих патріотів

Опубліковано в Життя краю 20.02.2018

Поминальна панахида та покладання квітів до могил воїнів АТО, що загинули у боротьбі за незалежність України, відбулась у Тернополі сьогодні, 20 лютого, на Микулинецькому кладовищі.

Віддати шану загиблим героям прийшли духовенство, представники влади, громадськість, родини та побратими загиблих.

– У житті людини найбільшими цінностями є Господь, люди та країна, у якій вона живе. Ми можемо вірити чи ні у хороше майбутнє своєї Батьківщини так само, як віримо чи не віримо у Бога. Звісно, є люди, які зовсім не вірять у краще життя своєї країни. Вони відстоюють думку, що успіхи чи невдачі народу не стосуються їх самих, бо це турботи інших людей. Сьогодні, у день вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні, ми повинні зрозуміти, що доля України залежить від нас. Якщо ми вирішили поїхати жити в іншу країну, то не варто думати, що країна існуватиме з іншими патріотами. На жаль, сьогодні серед нас є небагато патріотів та захисників, які, подібно до звитяжників Майдану та воїнів Донбасу, поклали своє життя за Україну. Запам’ятаймо слова Господа: «Найбільша любов – до тих людей, які віддали душу  за ближніх своїх, – зазначив протоієрей УПЦ Київського патріархату Євген Заплетнюк.

До слова, День Героїв Небесної Сотні відзначають в Україні від 2015 року. Указ про це Президент України підписав 11 лютого 2015 року.

Тетяна Христюк

1 коментар

  • Коментувати ганна лютого 21 2018 Автор ганна

    це ви. падлюки. штовхнули дiтей на смерть невiдомо за що. а тепер можете собi спокiйно творити що хотiти та пролмовляти промови. А дiтей нема, як нема i того в що вони вiрили.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

01.05.2024 soroka
Святослав Півторак: «Колектив “Тернопільелектротранс” передав допомоги для ЗСУ на суму понад 1,5 млн грн»
29 квітня працівники КП «Тернопільелектротранс» Тернопільської міської ради передали для потреб захисників FPV-дрони в комплекті…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.