На презентацію учасниць «Міс Тернопіль 2018» завітала «Міс Україна 2017»

Опубліковано в Життя краю 13.02.2018

Їх 14, струнких, красивих, впевнених та цілеспрямованих. Саме такими постали юні терноплянки 9 лютого на дефіле «Міс Тернопіль 2018». Уже 16 березня серед дівчат оберуть «Міс Тернопіль».

Поки вони проявили себе у трьох дефіле. Два з них відбулося на терасі «Максиму»: у золотих блискучих сукнях та в норкових шубах. Третій вихід відбувся вже в приміщенні НК «Опера» разом із Оленою Смакоус – переможницею «Міс Тернопіль 2017». Дівчина розповіла, що участь в конкурсі змінило її життя:

- Моє життя змінилося кардинально. Тому що це – нові емоції, нові знайомства і нові враження. Було дуже приємно представляти наше місто. Це дуже велика відповідальність, адже проходила дуже важка підготовка і цього мало мені розказувати. Це настанова майбутній переможниці, аби показала наше місто з найкращої сторони, – зазначає Олена.

Учасниці впевнено, хоч і з помітним хвилюванням прагнуть досягти титулу «Міс Тернопіль». Для Катерини Король це перший досвід в такій сфері, але зізнається, що дефіле їх дуже до вподоби:

- Опановувати щось нове – це завжди цікаво. А стояти на рівні з дівчатами, які неодноразово вже брали участь у подібних заходах – неабиякий досвід. Хвилювання переповнює, але хочеться себе проявити з найкращої сторони. З нетерпінням очікую конкурсу, а підготування до нього дають мені змогу змінюватись на краще кожного дня.

До слова, учасниці мали змогу поспілкуватись із Поліною Ткач – «Міс Україна 2017» та виконавчим директором національного комітету «Міс Україна» Іриною Копаницею.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.