Сучасну Академію альтернативної освіти відкрили у Тернополі

Опубліковано в Життя краю 16.01.2018

Новий креативний освітній простір MagneticOne Academy відкрили та презентували у Тернополі сьогодні, 16 січня.

Так, у нашому місті з’явилась Академія, яка надаватиме можливість вдосконалюватись на професійному та особистісному рівнях усім, хто цього бажає.

MagneticOne Academy забезпечуватиме високий рівень навчання працівників компанії та надаватиме якісні освітні послуги на внутрішній та зовнішній ринки.

– Академія – це спосіб системної зміни себе, своїх колег, друзів, дітей  та усіх тих людей, які цього справді цього хочуть. Ми зі свого боку будуємо повну вертикаль освіти. MagneticOne Academy – це наступний крок, який практично реалізує відому концепцію в освіті Lifelong learning – навчання довжиною в життя. Зараз у світі спостерігається невідповідність знань людини сучасному прогресу, викликам сучасності, – зазначив засновник MagneticOne Group Руслан Савчишин і додав: – Аби вчитися, людям потрібні якісь технології. Ми технологічна компанія, тому будемо впроваджувати багато технологій навчання. Наприклад, комбінувати підходи до навчання з інтернетом та з можливостями які він дає.

За словами Руслана Савчишина, у приміщенні Академії також буде MagneticOne TV та радіо, завдяки яким буде можливість записувати семінари та лекції, що стануть навчальними матеріалами.

– Компанія MagneticOne Group намагається розвивати свої кадри і розуміє, що завдяки формуванню висококваліфікованих особистостей буде отримувати максимум віддачі, буде швидше працювати та швидше досягати кінцевих продуктів її діяльності. Курси в Академії викладатимуть за професійним та особистісним спрямуванням. Вони будуть платними. Однак компанія нестиме соціальну відповідальність. Вона буде долучатись до ініціатив через благодійний фонд та проводити відкриті лекції в університетах, або запрошувати усіх бажаючих в офіс, – розповідає керівник MagneticOne Аcademy Ірина Струтинська.

Як зазначають організатори проекту, основними напрямками діяльності Академії є: внутрішня та зовнішня академії, професійне та особистісне навчання, проведення різного роду Camps, навчання об’єднаних територіальних громад, відкриті лекції у школах, коледжах, університетах, а також участь у різноманітних освітніх закладах.

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.