Дитячий захід зібрав більше 500 маленьких тернополян  

Опубліковано в Життя краю 16.01.2018

Мультфільми, вікторини, розваги, подарунки – ось таке безкоштовне захоплююче свято 13 січня влаштував для маленьких жителів міста тернопільський клуб «Суперкниги» у центрі дозвілля та молодіжних ініціатив ім. О. Довженка.

Сотні дітлахів віком 4-12 років, які разом із батьками завітали до центру, мали нагоду взяти участь у розважальній програмі «СуперТур Різдво з Суперкнигою» : музично-цирковій шоупрограмі, перегляді мультфільму «Перше Різдво», вікторині з Робіком, цікавих іграх та святковій лотереї. Не обійшлось з боку організаторів і без цікавих розповідей про важливе значення та зміст величного свята – Різдва Христового.

Особливо діткам сподобалися циркові артисти, які зорганізували для дітлахів незабутні виступи. Ми також хотіли залучити дітей до створення власноруч іграшок та різних саморобок. Тільки організаторам довелося відмовитися від цієї ідеї, адже малечі на розважальній програмі було дуже багато – 570. Також за конкурси й вікторини діти отримували цінні призи. Наприклад, дітки, які долучилися до вікторини з Робіком, могли виграти від цього робота термочашки, горнята й найголовніший приз – планшет. Інші учасники дійства також не пішли додому з пустими руками. Кожна дитина цього дня отримала від нас цінні призи: розмальовки, книжки-розмальовки з загадками, книжечки з цікавими завданнями, надувні кульки, закладки, олівці, — поділився головний організатор розважальної програми «СуперТур Різдво з Суперкнигою» Євген Юськевич.

Пан Євген зауважив, що головна мета такого заходу:  забезпечити діткам цікаве дозвілля та створити для дітей умови спілкування з однолітками.  Адже така розважальна програма – це найкращий засіб направити невгамовну дитячу енергію в правильне русло й забезпечити оптимальне поєднання «приємного» та «корисного».

Чоловік додав, що цікаві безкоштовні заходи для дітей у клубі «Суперкниги» організатори проводять щомісяця, при цьому сюди щоразу приходить багато малечі.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.