Тернопільські біатлоністи привезли «букет» нагород з всеукраїнського чемпіонату на Львівщині (фото)

Опубліковано в Життя краю 23.01.2024

 

Чемпіонат України з біатлону серед юніорів та юніорок відбувся на базі Західного реабілітаційно-спортивного центру НКСІУ в с.Яворів Львівської області. Участь у ньому взяли тернопільські біатлоністи.
 
Стартували змагання 16 січня з індивідуальної гонки, у якій спортсмени з Тернополя гідно заявили про себе. Серед юніорів із 43 учасників, попри несприятливі погодні умови, тернополяни фінішували 11, 12 та 13 номерами –  Тарасюк Тарас, Грущак Микола та Марценюк Костянтин. Артур Марченко фінішував 18, допустивши 8 промахів у стрільбі.
 
Серед дівчат «срібло» завоювала Тетяна Тарасюк, 7 місце – у Тарасюк Ірини, Сидяга Соломія фінішувала 17, Марусик Анастасія та Драбик Іванна фінішували 22 та 29 відповідно.
 
Другий змагальний день 17 січня розпочався із спринтів. Серед юніорів  Грущак Микола фінішував на 6 позиції, Костянтин Марценюк – 11, Тарасюк Тарас – 26 та Марченко Артур – 34. Варто зазначити, що тернополяни Марценюк Костянтин та Тарасюк Тарас на 3-6 років молодші своїх суперників, але це їм не завадило показати хороші результати.
 
Серед юніорок у спринті на 3 місці фінішувала Тарасюк Тетяна, 10 місце – Тарасюк Ірина, 17 – Сидяга Соломія, 21 – Драбик Іванна та 26 – Марусик Анастасія.
 
У наступні дні змагань відбулись масстарти та класичні і змішані естафети. У класичній естафеті, яка відбулась 19 січня, тернопільські юнаки вибороли «срібло» у складі збірної команди: Марценюк Костянтин, Марченко Артур, Тарасюк Тарас та Грущак Микола. Дівчата ж фінішували четвертими: Сидяга Соломія, Марусик Анастасія, Тарасюк Тетяна та Тарасюк Ірина.
 
А найрезультативнішим для тернополян став останній день змагань, змішана естафета, де вони вибороли «золото». У складі збірної команди Тернопільської області: Марценюк  Костянтин, Тарасюк Тарас, Тарасюк Ірина та Тетяна стали Чемпіонами України.  
 
 
 
 
 
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.