Теплі речі в обмін на виставу: «Платформа єдності» організувала акцію «Зігрій захисника» (фоторепортаж)

Опубліковано в Життя краю 18.01.2024
Волонтерський центр «Платформа єдності» організував акцію «Зігрій захисника».
 
Упродовж майже двох тижнів усі охочі приносили у приміщення центру теплі речі для воїнів. Натомість волонтери «Платформи єдності» вручали запрошення на виставу «Ніч перед Різдвом».
 
– Ми приємно здивовані, що така велика кількість людей долучилися до акції. Вони принесли багато речей, які дуже потрібні нашим воїнам у холодну пору. Деякі люди приносили речі, але відмовлялися від запрошень на виставу. Казали, щоб ми передали їх сім’ям військовим і тим, кому зараз дуже важливо хоч на хвилину відволіктися від хвилювань,  розповів голова волонтерського центру «Платформа єдності» Тарас Серетний.
 
«Платформа єдності» зібрала 600 пар шкарпеток, 5 ящиків теплого одягу, 50 літрів меду, горіхи, шапки, рукавиці. Факультет фінансів та обліку ЗУНУ закупив термоси для військових.
 
Волонтерка Леся Серетна каже, така акція триватиме й надалі, адже потреби наших воїнів не зменшуються.
 
– Акція «Зігрій захисника» продовжується. Тепер ви можете приносити у наш центр ковдри і матраци. Цього зараз дуже потребують наші захисники та захисниці, – зазначила Леся Серетна.
 
Перед початком перегляду театрального дійства у драмтеатрі Шевченка голова «Платформи єдності» Тарас Серетний також вручив подяки тим, хто масштабно підтримав акцію.
 
Грамоти отримали колектив факультету фінансів та обліку ЗУНУ, колектив департаменту соціального захисту ОВА, Білецька сільська рада (голова Дмитро Малик), колектив «Пасажирських перевезень» ФОП Стецик, Золотниківська територіальна громада (голова Данило Бугай).
 
Усі речі, які зібрані у межах акції «Зігрій захисника», волонтери «Платформи єдності» у понеділок відправлять на фронт. Теплий одяг, термоси та грілки отримають воїни з Тернопільщини, які боронять Україну на Херсонському, Харківському та Запорізькому напрямках.
 
 
 
 
 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.