Борець із Тернопільщини опинився на першій сходинці у Словаччині

Опубліковано в Життя краю 21.11.2019

Найкращим серед сильніших міжнародних борців став збаражчанин, який змагався у Словацькому місті Кошіце на Міжнародному турнірі серед юніорів з вільної боротьби.

Міжнародні змагання зібрали на одному килимі понад 100 спортсменів із різних країн світу.

Серед борців від збаразького СК «Чемпіон» на Тернопільщині на килимі боролося двоє спортсменів - Юрій Вовк (57 кг) та Олег Ключка (63 кг).  Серед перших у списку кращих опинився у борець з Тернопільщини Юрій Вовк. Хлопець повернувся додому із золотом.

Готувaли збapaзьких боpців до змaгaнь тpенеpи – Євгеній Коpоль, Олексaндp Шaфpaнський, Олег Боpисевич, a тaкож стapший тpенеp тa кеpівник СК «Чемпіон» Петpо Коpоль.

—  Радію з перемог своїх борців, які не втомлюються привозити додому медалі. Для того, щоб перемагати у вільній боротьбі, потрібно завжди працювати над собою. Тож дбаю про те, аби спортсмени не пропускали тренування. Даю поради, підказую, вболіваю. Спортсмену варто вміти не тільки добре володіти прийомами, але й емоційно себе налаштовувати. Якщо вийти на килим розгубленим, пригніченим, можеш не встояти. А якщо вийти сильним духом – навіть сильніший суперник тебе не кине, — наголосив головний тренер.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.