У Тернополі відкрили «Mediaкриївку»

Опубліковано в Життя краю 22.05.2019

У Тернополі відкрив свої двері медіахаб «Mediaкриївка».

Це – вільний простір, де журналісти, фрілансери,, активісти, люди, які мають ідеї, можуть поділитися своїми пропозиціями, обговорити проблеми міста та України, провести цікаві івенти, майстер-класи тощо. Над проектом декілька років працювали громадські активісти та журналісти.

- Останніх 15 років я в громадському секторі, і знаю, як це складно, коли громадська організація немає грошей чи місця, депровести збори чи якийсь захід. Ми створили  «Mediaкриївку» для громадських організацій, тернополян, людей, які хочуть прийти до нас, поділитися ідеєю, втілити її , і за допомогою вас дружніх журналістів, донести інформацію  до людей, - розповідає керівник «Автромайдану», один із співорганізаторів проекту  Ігор Василів.

Він також розповів, звідки виникла така цікава назва медіахабу.

- Назву придумали мої друзі. Наше приміщення розміщене у підвалі, що схоже на криївку. Але ми розуміли, що «Криївка» вже є  у Львові, та й назва має бути пов’язана із медіа, так і визріла «Mediaкриївка», - зазначив Ігор Василів.

Перші проекти запустять з 1 червня, каже «автомайданівець». Це будуть відеоматеріали про місцевих корупціонерів, а також відеоблоги громадських активістів.

«Mediaкриївка» працюватиме з понеділка до п’ятниці з 10 до 18.00 на вулиці І. Франка, 7А (навпроти «Палацу» кіно).

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.