Бережанщина має що запропонувати інвесторам

Опубліковано в Новини 23.05.2016

Земельними ресурсами і об'єктами нерухомості Бережанщини зацікавилися президент Американської торгової палати в Україні Андрій Гундер та польські підприємці. Презентація інвестиційного потенціалу району відбулася 20 травня на базі Бережанського агротехнічного інституту, під час круглого столу в рамках Міжнародного інвестиційного форуму «Тернопільщина Invest– 2016».

Зокрема, учасники іноземної делегації висловили інтерес до незадіяних у виробництві об’єктів нерухомості та земельних ділянок на території району. Окрім цього, гості ознайомилися з культурно-історичною спадщиною Бережанщини.

Голова райдержадміністрації Володимир Петровський подякував гостям за участь у форумі та висловив сподівання щодо подальшої плідної співпраці.

«Район має значний економічний і туристичний потенціал, — підкреслив голова Бережанської райдержадміністрації. — Ми готові налагоджувати двостороннє  інвестиційне співробітництво».

Нагадаємо, 19-20 травня в області відбувся Міжнародний форум «Тернопільщина Invest – 2016». Наш край відвідали представники 25 країн, загальна кількість учасників становила понад 700 осіб.

 

З метою налагодження перспектив двостороннього інвестиційного та торгівельного співробітництва, 20 травня офіційні іноземні делегації й гості форуму працювали за окремими програмами й мали можливість ознайомитися із туристично-рекреаційним потенціалом, архітектурними пам’ятками, успішними промисловими та агропромисловими підприємствами Тернопільщини.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.