У Тернополі відремонтують «ювілейне» Співоче поле

Опубліковано в Новини 20.05.2016

Аби провести урочистості.

Перше в Україні Співоче поле для концертних виступів було відкрите у тернопільському парку «Національного відродження» у 1986 році. Цього року місто відзначатиме його 30-річчя, інформує прес-служба міської ради.

«Спеціально до цієї дати цього року ми запланували проведення капітального ремонту у парку «Національного відродження», зокрема оновимо зони атракціонів, вуличне освітлення, громадські туалети, проведемо реконструкцію амфітеатру Співочого поля та облаштуємо велодоріжки, - розповідає міський голова Тернополя Сергій Надал. - На даний момент проведено реконструкцію пам’ятника «Жертвам Чорнобильської трагедії», а інші заплановані роботи розпочнуться протягом місяця».

Довідка: Сцена на Співочому полі розрахована на 1200 артистів. За тридцять років тут виступали найкращі музичні та хорові колективи України, наприклад, хор імені Григорія Верьовки, народні хори та ін. Традиційно на День міста на сцені відбувається нагородження кращих тернополян.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.