П'ятниця 13-го: у Тернополі "самогубця" витягували з-під потяга

Опубліковано в Новини 16.05.2016

На щастя, чоловік залишився живим.

Патрулюючи вулицю Гайову , неподалік залізничної колії, екіпаж патрульної поліції помітив, як різко загальмував вантажний поїзд. Це сталося у п'ятницю, 13 травня, близько 2-ї години дня. Екіпаж наблизився і побачив на залізничному полотні чоловіка, повідомила прес-служба УПП у Тернополі.

Машиніст намагався його звідти відтягти, патрульні кинулися на допомогу. Виявилося, що 30-річний чоловік у такий спосіб хотів звести рахунки з життям. Він пояснив, що його зрадила співмешканка.

Патрульні заспокоїли чоловіка і доправили його на освідування до обласного наркодиспансеру. Адже була підозра на стан алкогольного сп’яніння. Аналіз виявився позитивним.

Після того, полісмени передали чоловіка лікарям Тернопільського обласного психоневрологічного диспансеру. Його шпиталізували до закритого відділення, де він пробуде не менше двох місяців.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.