У Тернополі говоритимуть про фінанси та ще й англійською

Опубліковано в Новини 11.05.2016

З 15 травня цього року  в інформаційному центрі «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» комунальної установи обласної ради «Тернопільська обласна бібліотека для молоді» розпочинається новий курс — курс фінансової грамотності. Його модератором буде досвідчений фінансист Тетяна Романовська.

Курс є англо-українським, для того, щоб спростити розуміння матеріалу. Він розрахований для людей з рівнем англійської не нижче Pre-Intermidiate.  Бібліотека запрошує всіх бажаючих – і молодь, і дорослих, і працюючих, які хочуть покращити свої знання з фінансової грамотності і вдосконалити англійську. Курс є безкоштовним.

Заняття проводитимуться щонеділі о 14:00 в центрі “Вікно в Америку для майбутніх лідерів” бібліотеки для молоді.

За деталями можна звертатися за адресою – Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://tobm.org.ua/

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

21.05.2024 soroka
Щомісяця Сергій Надал за власні кошти допомагає ЗСУ: передав ще 5 FPV-дрони для 24-ї окремої механізованої бригади
Міський голова Сергій Надал передав ще п’ять FPV-дронів бійцям 24-ї окремої механізованої бригади. Дрони закуплені…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.