У Тернопіль влітку приїдуть шведські музиканти

Опубліковано в Новини 10.05.2016

Шведська метал-рок група Dead by April їде на Західну Україну. Музиканти виступлять в третій фестивальний день на Dark stage фестивалю «Файне Місто».

 Група утворилася в місті Гетеборг (Швеція), в 2007 році, свій стиль характеризує як модерн-метал і мелодік-металкор. З моменту заснування група записала три студійні альбоми: Dead by April (2009), Incomparable (2011) і Let The World Know (2014 року).

У 2012 році Dead by April взяли участь в шведському музичному конкурсі Melodifestivalen, в якому посіли сьоме місце.

Також на Dark stage в Тернополі можна буде почути: ESKIMO CALLBOY (Німеччина), ADEPT (Швеція), Порнофільми (Росія), Jinjer, Анна, Stoned Jesus, Тостер, Leons Massacre (Австрія), Life In Vacuum (Канада), Scratch The Floor (Грузія), Fontaliza і багатьох інших.

Нагадаємо, що фестиваль «Файне Місто» пройде з 7 по 10 липня на території тернопільського аеропорту.

 

Квітки: fainemisto.com.ua/ticket

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.04.2024 soroka
Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал
У Тернополі відбулася акція «Писанка Захиснику». Дітки та колективи освітніх закладів підготували великодні гостинці для…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.