Тернополян попереджають про зміну руху транспорту на кілька днів

Опубліковано в Новини 06.05.2016

Звертають увагу тих, хто користується тролейбусами.

У зв’язку з поточним ремонтом дорожнього покриття через залізничну колію на вул. Руська-проспект Степана Бандери буде частково перекрито рух транспорту, повідомляє прес-служба ЖКГ, екології та благоустрою.

Рух буде частково перекрито з 6 по 9 травня з 10.00 год. до 16.00 год. На місці будуть встановлені дорожні знаки, відповідно до схеми організації дорожнього руху, а управління транспорту, комунікацій та зв’язку, на час виконання ремонтних робіт, внесе зміни у маршрутну мережу громадського транспорту.

Курсувати маршрутки будуть без змін, а от тролейбуси №2, 4 та 10 не будуть курсувати ці три дні з 10.00 до 16.00 год., опісля 16.00 год. – їх рух відновиться за звичним графіком та маршрутом.

 

Тролейбуси №1, 5 та 11 курсуватимуть через пр.Злуки, а №3 – за старим маршрутом через Універсам (тролейбус не повертатиме на пр.Злуки та не курсуватиме на Східний масив).

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.04.2024 soroka
Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал
У Тернополі відбулася акція «Писанка Захиснику». Дітки та колективи освітніх закладів підготували великодні гостинці для…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.