«Ризикованих» підприємців додатково перевіряли тернопільські податківці

Опубліковано в Новини 28.04.2016

З метою упередження порушень податкового законодавства та збільшення бюджетних надходжень працівники підрозділу аудиту фіскальної служби області приділяють особливу увагу проведенню перевірок ризикових суб’єктів господарювання.

Зокрема, впродовж січня-березня 2016 року проведено 163 перевірки суб’єктів господарювання Тернопільщини, з яких 30 планових та 133 позапланових. За їх результатами платникам-порушникам донараховано 6,6 млн грн податків та штрафних санкцій.

З початку року у сфері контролю за фінансовими операціями проведено 25 перевірок суб’єктів господарювання, з яких 5 планових та 20 позапланових. За результатами проведених перевірок донараховано майже 250 тис. грн пені за порушення термінів розрахунків у сфері ЗЕД та штрафних санкцій за порушення валютного законодавства. Станом на 1 квітня поточного року у бюджет вже надійшло 205,7 тис. гривень.

 

Відділ організації роботи

 

Головного управління ДФС у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

21.05.2024 soroka
Щомісяця Сергій Надал за власні кошти допомагає ЗСУ: передав ще 5 FPV-дрони для 24-ї окремої механізованої бригади
Міський голова Сергій Надал передав ще п’ять FPV-дронів бійцям 24-ї окремої механізованої бригади. Дрони закуплені…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.