Молоді депутати Тернополя на сесію прийшли з іграшками

Опубліковано в Новини 28.04.2016

Велику справу малими кроками роблять члени Молодіжної міської ради Тернополя. Ініціатива, яку започаткували більше двох місяців тому, активні тернополяни продовжують втілювати в життя.

Запропонували таку ініціативу молодіжний міський мер Вероніка Дякович та директор із розвитку у благодійній організації «Фонд добрих людей» - Ігор Костюк. На сесіях Молодіжної міської уже збирали одяг та книжки, цього разу принесли іграшки, які передадуть одному із дитячих будинків.  Також анонсували, що наступного разу проводитимуть збір засобів гігієни, кажуть, у них є реальна потреба.

-         Збираючи необхідне для людей, що потребують допомоги, ми хочемо показати приклад нашим «старшим колегам», а також пересічним тернополянам, донести думку, що і невелика жертва завжди вітається і приносить користь, - говорить депутат молодіжної міської ради, радник міського голови Ігор Костюк.

 

Окрім виконання благодійної місії, члени ради прозвітували про діяльність профільних комісій, яких налічується декілька, розповіли про проведені заходи, а також про проекти, до яких долучатимуться. Один із найближчих і найважливіших – це Дні молоді, які традиційно проводять у Тернополі – студентській столиці України.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

21.05.2024 soroka
Щомісяця Сергій Надал за власні кошти допомагає ЗСУ: передав ще 5 FPV-дрони для 24-ї окремої механізованої бригади
Міський голова Сергій Надал передав ще п’ять FPV-дронів бійцям 24-ї окремої механізованої бригади. Дрони закуплені…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.