Півмільйона гривень тернопільські торгівці «заробили» для бюджету

Опубліковано в Новини 21.04.2016

За результатами проведених контрольно-перевірочних заходів фахівці ГУ ДФС у Тернопільській області за І квартал 2016 року виявили 60 порушень вимог чинного законодавства у сфері обігу алкогольних напоїв та тютюнових виробів. Про це повідомив начальник Головного управління ДФС у Тернопільській області Ігор Комендат.

Зокрема, виявлено 10 фактів торгівлі алкогольним напоями за цінами, нижчими від встановлених мінімальних оптово-відпускних або роздрібних цін; 7 фактів роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності ліцензій; 2 факти роздрібної торгівлі тютюновими виробами за цінами, вищими від максимальних роздрібних цін; 2 факти реалізації алкогольних напоїв та тютюнових виробів особам, які не досягли 18 років; 1 факт зберігання алкогольних напоїв у місці зберігання, не внесеному до Єдиного державного реєстру.

Загальна сума застосованих фінансових санкцій до суб’єктів господарювання-порушників законодавства складає 402 тис. гривень.

 

Відділ організації роботи

 

Головного управління ДФС у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
Віталій Кличко: Валерію Залужному та Ліні Костенко присвоєно звання почесних громадян міста Києва
Київська міська рада на сьогоднішньому засіданні проголосувала за присвоєння звання Почесний громадянин міста Києва колишньому…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.