Трохи Угорщини покажуть на Тернопільщині

Опубліковано в Новини 20.04.2016

У Бережанському замку пройде етнофестиваль «Ференц-фест».

Захід  відбудеться 7-9 травня.  У програмі святкувань - виступи місцевих та приїжджих художніх колективів, проведення майстер-класів, організація продажу сувенірної продукції, традиційної угорської кухні, відтворення лицарських боїв, різноманітні форми організації дозвілля та відпочинку молоді.
Планується, що цьогорічне проведення фестивалю відбудеться за участю численної делегації з Угорської республіки, представників дипломатичних відомств, а також Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ.

 

Ференц Ракоці ІІ - особа, яка об'єднує всі країни Вишеградської групи, в українських Бережанах 313 років тому проголосив свою знамениту "Відозву". З цієї нагоди молодь долає кордони за допомогою культури.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
Віталій Кличко: Валерію Залужному та Ліні Костенко присвоєно звання почесних громадян міста Києва
Київська міська рада на сьогоднішньому засіданні проголосувала за присвоєння звання Почесний громадянин міста Києва колишньому…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.