Тернопільські правоохоронці виявили на вулиці іноземця з опієм

Опубліковано в Новини 07.11.2017

У Тернополі правоохоронці впіймали уродженця Узбекситану з опієм.

Чоловіка помітили на вулиці Збаразькій. Він поводив себе дивно, а побачивши поліцейських, почав тікати. Документів при собі невідомий не мав, але назвав прізвище та ім'я. При поверхневому огляді в кишені чоловіка знайшли шприц з невідомою речовиною. Останній зізнався, що в ньому опій.

Приїхавши до відділку, стало відомо, що чоловік назвав не своє ім'я, а ім'я рідного брата. Уже встановлюючи особу, з'ясувалося, що невідомий – в минулому засуджений мешканець Криму. Він відбував покарання у місцях позбавлення волі за зґвалтування, але вийшов за "законом Савченко". Ще перебуваючи в тюрмі, познайомився з тернополянкою, а звільнившись - одружився з нею. Виховують дитину. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Тернопільській області. 

Після проведеного медосвідчення стало відомо, що чоловік перебував у наркотичному сп'янінні. Де взяв опій, не зізнається, але каже, що для власного використання. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 309 частина 1 ККУ - Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту.

Фото: з відкритих джерел. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.