Дорогу на Тернопільщині, яка вже 12 років аварійна, нещодавно почали ремонтувати

Опубліковано в Новини 06.11.2017

Починаючи з 2005 року автошлях, розташований на трасі Бучач-Чортків-Скала-Подільська та проходить над залізничною колією близько Скали-Подільської, нещодавно почали ремонтувати.

Як повідомляють в Службі автомобільних доріг нашої області, саме ця дорога вже 12 років була небезпечним переїздом як для автомобілістів, так і для людей, що їхали в потязі. Шлях на мості перебував в край жахливому технічному стані, подолати цю дистанцію можна було хіба що по правій стороні дороги.

У 2009 році дорожники намагались виправити ситуацію та відремонтувати автошлях. Щоправда, фінансування ремонтних робіт було припинене, а підрядник покинув об’єкт з підходами без належного нагляду. З того часу відновлена частина дороги знову стала пошкодженою.

Лише нещодавно в цьому році Укравтодор у рамках року безпеки виділив кошти на завершення капітального ремонту. Всі роботи виконуватиме новий підрядник, який пройшов тендер на право здійснення ремонту автошляху.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.05.2024 soroka
Стартував Всеукраїнський проєкт «Української команди» «Оберіг для військових»
Волонтерський штаб «Українська команда» розпочинає Всеукраїнський проєкт «Оберіг для військових». Він передбачає, що маленькі українці…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.