За "легкою наживою" житель Тернопільщини подався до лікарні

Опубліковано в Новини 25.10.2017

Гусятинські правоохоронці інкримінують 36-річному мешканцю Чотртківщини чергову крадіжку майна. В минулому судимий за майнові злочини, той продовжив кримінальне ремесло.

Мешканець Чорткова вже неодноразово притягувався до відповідальності за крадіжки. Викрадені гроші часто витрачав на наркотики та алкоголь, тож коли вони закінчувалися, він намагався десь роздубути їх знову. 

Подався в пошуках наживи і до Копичинець. Об’єктом злочину там обрав місцеву лікарню. Тинявся коридорами та в одній з палат таки знайшов мобільний. Його власник вийшов з приміщення на декілька хвилин, однак злодію цього було достатньо. Мобільний покинув свого власника у кишені зловмисника.

Мобілку вже наступного дня крадій продав. Однак покарання не уник його розшукали поліцейські. Правоохоронці перевіряють причетність підозрюваного і до інших подібних злочинів. Триває слідство.

Фото: з відкритих джерел. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.04.2024 soroka
В Одесу на вихідні: де варто побувати і що подивитися
Одеса входить до найпопулярніших туристичних міст України, оскільки в ній розташована величезна кількість архітектурних та…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.